Erfaringer med LED strips

Hvis der er en derude, der har gode erfaringer med LED strips, så vil jeg meget gerne høre fra jer. Jeg har nemlig ledt efter en person der kan finde ud af at bruge LED strips i lidt tid, se her. Jeg har et stort projekt jeg gerne vil have lavet, og uden at røbe for meget, så har jeg virkeligt lyst til at gøre noget ved dette, da det jo mange gange vil være det klogeste at gøre. Det er altså ikke dumt, og jeg er sådan set også godt klar over, at der virkeligt er mange flere muligheder ved at gøre dette, LED stripsend du sikkert lige går rundt og regner med. Det er altså ret sjovt, og jeg er sådan set også overbevidst om, at der virkeligt er så mange muligheder ved at gøre dette, at du simpelthen ikke behøver at forstå hvad der foregår. Det er altså ret fedt, og jeg håber da helt klart også, at du snart er kommet til et punkt, hvor du kan få meget mere ud af at bruge LED strips end du sikkert lige er klar over.

Klar på LED strips

Det er altså også derfor, at jeg er klar på at få fat i en, der har mange erfaringer med LED strips, så jeg selv kan lære noget om dem, men samtidigt også få gang i mit projekt med LED strips. Det er jo nødvendigt at få startet så hurtigt som muligt, da jeg som altid er på en deadline. Det er altså vildt fedt at tænke på, og jeg er sådan set heller ikke i tvivl om, at der er mange muligheder ved at gøre dette, og at du oftest også bør at give mig ret i dette. Det vil i hvert fald oftest være det smarteste at gøre fra starten af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *