Faktisk har nyheder været med til at give mig nye perspektiver

 

Mange mennesker har ofte talt om, hvad det betyder at have et nyt perspektiv på noget, og jeg vil endelig gerne forklare, hvad det betyder. Det forholder sig nemlig sådan, at perspektiver er et ord der er blevet brugt gennem rigtig mange årtier, og derfor vil alle blive ved med at bruge det. Men er det noget man kan købe? Kan man købe et perspektiv? Kan man låne et perspektiv? Kan man tage et perspektiv? Det er noget jeg vil forsøge at svare på, for jeg mener virkelig at man kan få et perspektiv – helt gratis. Gennem nyheder kan man nemlig få rigtig mange perspektiver, og derfor vil jeg anbefale enhver person at læse nyheder for at få nye perspektiver på verden og på sig selv. Derfor hænger perspektiver og nyheder tæt sammen, fordi man kan ikke få det ene uden det andet. Jeg beklager, hvis det hele lyder lidt for filosofisk, men sådan er det, og jeg vil naturligvis gøre alt for, at det ikke bliver filosofisk fremover.

 

Med nyheder og deres nye perspektiver bliver jeg meget klogere

Når man så har fået et perspektiv kan man vælge helt frit, hvad man skal bruge det til. Derfor vil jeg anbefale, at alle mennesker benytter sig af et perspektiv med det samme ved at læse masser af nyheder. Hvorfor skulle man ikke gøre det, hvis nyheder er tilgængelige for alle mennesker i vores samfund? Jeg mener, at det burde være noget der er lige til nyheder har givet mig nye perspektiv og faktisk er blevet klogere. Jeg kan nu diskutere diverse emner med rigtig mange mennesker uden at jeg bliver træt. Jeg kan diskutere det samme emne – men bare med mange forskellige perspektiver. Derfor har nyheder hjulpet mig meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *