Hvorfor skal du vælge selvsalg?

At spørge om denne titels spørgsmål, er ikke underligt. Bruger man en ejendomsmægler går alting nemlig som smurt og ham du hører til arbejdet, sørger for nærmest alting. Til gengæld har han også brug for at kunne forsøge en familie og købe en stor og flot bil. Dette betyder i praksis, at du kommer til at betale rigtigt store summer til en mand, for at han kan udføre sit arbejde.

selvsalg2Er du ikke typen, der gider lave andet end dit arbejde og sætter murere, tømrere og elektrikere til at løse små opgaver for dig, selvom du godt ved at det koster ekstra. Så er det måske ikke dig der skal sælge din bolig selv. Er du til gengæld typen, som godt kan lide at gøre tingene selv og samtidigt potentielt spare mere end hundrede tusinde kroner, på at klare denne opgave. Så kan det faktisk måske være selvsalg du skal kigge på.

Igennem sider som klikhouse, får du nemlig den unikke mulighed, at du kan annoncere for en kæmpe mængde mennesker, der alle leder efter ny bolig. Dermed har du allerede styr på selve målgruppen. Derefter handler det blot om, at lave en god nok annonce og at have styr på, hvordan huset bedst muligt fremvises.

Udover at spare en masse penge er fordelen ved selvsalg desuden, at du får en rigtig god mulighed, for at vise dit hjem frem. Dette betyder, at der ikke skal stå en mand, som egentlig ikke kender husets historier og små gode sider, som du gør efter at have boet der længe. For den potentielle køber kommer en fremvisning af huset af dig, derfor til at inkludere alle de bittesmå ting i hjemmet, som virkelig gør det godt at bo der. Samtidigt får du også mulighed for at forklare, at det ikke er fordi der er noget galt med hjemmet, at du forlader det, men simpelthen fordi din familie er blevet for stor eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *