Lær hvordan du bliver en god leder

Når vi stiger op igennem lederstillingerne, er det ikke altid let. Det at man altid skal vise at man er en kompetent leder og skal rådgive med gode argumenter og inspirere dem omkring os med selvtillid er lettere sagt end gjort. Denne udfordring var særlig akut for Karl Allen, medstifter og administrerende direktør for Planet Jockey, et firma der skaber ledelseskurser i form af onlinespil. Han vidste, at det ville være en trist ironi, hvis lederen af ​​et selskab, der udviklede ledelsesspilkurser, ikke var meget af en leder i sig selv. Så han svor at tage lektionerne selv og her er det han lærte ved at spille virksomhedens spil, hvor han lovede sig selv at blive den rigtige form for administrerende direktør.

Anerkend, hvor du begynder. Planet Jockey’s spil lærer principperne om “inspirerende lederskab” hvor Allen beskriver som “et begreb, hvorved en leder kan føle han flyder ”ovenpå” fordi de mennesker man leder, tror, ​​du fortjener det. Jeg erkender at selvom man bliver respekteret og kan inspirer sit mål, vil det ikke altid blive perfekt. “Jeg kan gøre det til tider,” siger han. “Men i nogle tilfælde tager de negative instinkter over, og de overtager virkelig hurtigt.” Med erfaring kan jeg genkende, når jeg føler mit humør stiger på arbejdet og kan begynde at lede med en mere inspirerende ledelsesform.

”Sig hvad du mener”. Ved bedømmelsen af ​​ens ledelsesstil, anerkender jeg, at jeg til tider tidligere har prioriteret at være “flink” og det har gjort at jeg undgår at sige hvad jeg virkelig mener som ikke tjener nogen. Jeg minder om en hændelse, hvor han følte, at en af ​​Planet Jockey’s kurser ikke opnåede gennemslagskræft hurtigt nok. Den bedst mulige reaktion, siger han, ville have været at fortælle sin medarbejder: “Du laver et fantastisk arbejde, og jeg har en god ide til alle de veje”, så vi kan vokse yderligere. Han kunne også have direkte diskuteret de kritikpunkter du måske har af markedsføringen. I stedet minder han om: “Jeg ringede hende op og sagde:” Jeg tror, ​​vi virkelig taber bolden. “Det er passivt aggressivt, for når jeg siger ‘vi’, mener jeg ‘dig’. Og det er forfærdeligt og destruktivt. “Planet Jockey’s spil har hjulpet ham til at indse, hvor han gik galt.

Møder er kritiske. Et af de områder, hvor Allen ved, at han var kort, var oprindeligt i løbende medarbejdermøder. “Først ville jeg bare få alle til et møde og begynde at chatte, og folk ville råbe på mig og jeg ville råbe tilbage på dem,” minder han om. “Det jeg lærte efter at have spillet spillet er, at du har brug for nogle regler. Det handler ikke kun om inspirerende folk; møder skal strukturers. For eksempel har du brug for mindre møder, så du bør prøve at begrænse den til 6-8 personer. På den måde ved du, at du kan høre alles synspunkt, og alle får en chance for at tale. “Alt i alt siger han:” Du skal vide, hvad der skal komme ud af mødet og få en klar følelse af, hvem der er og hvorfor de er der. ”

Søg efter skjulte talenter tidligt  siger han Allen, at han undertiden for småt kunne se på, hvad andre kunne bidrage med. “Spillet lærte mig, at folk i dit team har meget mere at byde på end, du nogle gange indser,” siger han. Som følge heraf startede han en holdpraksis, hvor medarbejdere sætter sig ned og deler, hvad de laver uden for arbejdetiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *