Giv små reklamegaver der huskes

Hvordan små reklamegaver kan skabe bedre forretning

Her får du et tip til at få stærkere forretningsforbindelser og bedre resultater. Det er simpelt og billigt, så læs roligt videre!

Først en lille disclaimer: Denne metode kan sandsynligvis ikke bruges i alle brancher, men den er i særdeleshed god til forretningstyper hvor at man mødes personligt en til flere gange om året.

Giv dine kunder og forretningsforbindelser gaver, det giver en langt større effekt end man tror. Det behøves ikke engang at være dyre gaver, for det vigtigste er timingen, og den hilsen der skal følge med.

reklamegaver2Timing er godt, god timing er bedre
Det er klassiskt at sende firmajulegaver, og det er en god tradition, dog er der altid så meget ståhej ved juletiden, der kan gøre at effekten hos modtageren ikke er så stor. Derimod, er der ikke mange, der giver gaver i påsken, selv om det ligger lige til højrebenet, at sende en påskegave.

Nu får du min hemmelige opskrift…… giv personlige gaver! Jeg holder styr på alle mine forretningsforbindelsers fødselsdage, og andre personlige mærkedage, som bryllupsdage, samt kommende familieforøgelser. Jeg giver altid en reklamegave på deres fødselsdag. Jeg giver naturligvis kun bryllupsgaver på runde tal, hvor jeg ved de vil holde lidt festivitas. Det er vigtigt at man ikke er for invaderende, det er trods alt i private situationer. Jeg har til dato kun fået ekstremt god feedback, og føler jeg har et nært forhold til mange af mine forretningsforbindelser.

Hvad skal man så give?
Til fødselsdage sender jeg chokoladeæsker med mit eget logo på og et stort “Tillykke med fødselsdagen” med guld bokstaver. Indeni er der er håndlavet kronborg chokolade! Du tænker måske at det lyder dyrt? Det er det faktisk ikke, det er endda billigere end den æske chokolde som ofte bliver købt som nødløsning i 7/Eleven eller på tankstastionen. Jeg køber 15 styk hvert halve år, og jeg ændrer designet og hilsenen hver gang, så det altid er nyt og friskt. Til runde bryllupsdage og famileforøgelser sender jeg en buket blomster over nettet.

Jeg får designet mine reklamegaver hos presenta.dkGiv reklamegaver til dine forretningsforbindelser

Jeg håber du kan bruge dette tip til noget. Det koster mig ca. 5-6000 kr. om året, og det betaler sig hjem igen mange gange.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *